Silverhill Stable

Ridturer & hästäventyr i naturen

ridgäster på tur med våra hästar Myrmin och Svarten.
ridgäster på tur med våra hästar Myrmin och Svarten.

Rid med oss på en guidad tur ut i skogen och upplev Dalarnas natur från hästryggen!

Naturridning, 2 tim.  Första timmen bekantar vi oss med hästarna, sadlar på och går igenom hur vi rider våra hästar. Andra timmen rider vi tillsammans ut och upplever skogen från hästryggen.  Den här turen är lämplig för dig som är ovan eller kanske aldrig har ridit förut.

Pris: 600 kr

Naturridning 3 tim. Första timmen bekantar vi oss med hästarna, sadlar på och går igenom hur vi rider våra hästar, sedan rider vi ut två timmar i skogen. Guidad naturupplevelse från hästryggen. Kräver någon ridvana.

Pris 850 kr

Dagstur inkl fika i skogen.  Första timmen bekantar vi oss med hästarna, sadlar på och går igenom hur vi rider våra hästar och om dagens ridning. Vi fyller packväskorna med smörgås och hembakt fika och extrakläder. Sedan rider vi tillsammans ut i skogen. Bertil guidar och berättar om det vi ser i naturen. Vi stannar och rastar efter ett par timmars ritt, vid lämpligt väder gör vi upp eld och kokar vårt kaffe /te.  Räkna med att turen totalt tar ca 5 timmar.

Minst tre personer. Pris 1 500 kr

Heldagstur med lunch. En dagstur där vi rider lite längre, rastar lite längre och hjälps åt att laga mat tillsammans över öppen eld. En lyxig heldag för dig och dina vänner!  Vi prioriterar råvaror från våra lokala leverantörer och väljer i första hand ekologiska alternativ. Bertil guidar och berättar om det vi ser i naturen, spår från vilda djur och lämningarna från meteoritnedslaget som skapat den unika naturen i Siljansbygden.

Minst tre personer. Pris 2 000 kr per person.

Flerdagarstur (minst tre personer)

Endast några gånger per år arrangerar vi flerdagarsturer på begäran. Vi skapar då en skräddarsydd tur för dig och dina vänner. (Minst tre personer) Vill du rida länge? Är du intresserad av flora och fauna? Kulturintresserad? Kontakta Bertil (070-317 30 63) för att diskutera vad som är möjligt. Inga turer är exakt lika!

Från 2000 kr per person och dygn ( kostnad för logi tillkommer).