GDPR

En bild av Mickeys öga, en underbar nordsvensk häst.

Om GDPR, som ni säkert har sett och hört så behöver alla företag se över hur de behandlar sina kunders personuppgifter och se till att informera om detta.
Så hur gör vi då?
Tja, vi har faktiskt ingen kunddatabas. Bertil raderar alla mail från sin laptop så fort kunden har varit här eller dialogen av annat skäl är avslutad. Han sparar inte heller telefonnummer i sin telefon, men antecknar det i bokningskalendern (en pappersbok) för att ha det tillgängligt om vi behöver komma i kontakt med er i samband med ridturen. (Telefonnummer till återkommande gäster och våra leverantörer finns i Bertils telefons kontaktlista.)

Vad sparar vi då? Jo, bilder på er finns såklart sparade. Vi är noga med att fråga om er tillåtelse innan vi publicerar några bilder, men visst kan ni ångra er efteråt! Om ni ser någon bild på hemsidan, facebook eller instagram som ni vill att vi tar bort, så är det bara att säga till så fixar vi det.

Sedan har Bertil sin kära loggbok där alla våra gäster skriver namn och vilken häst de har ridit och ofta några fler rader om ridturen de just har upplevt. De vill vi gärna ha kvar såklart, men vill ni att just er sida tas bort så ordnar vi det också. Och just eftersom vi inte har någon kunddatabas eller maillista så får det här bli det sättet som vi informerar våra kunder om hur vi arbetar med era personuppgifter!