Välkommen till oss

Vinterritt på Silverhill Stable
Vinterritt på Silverhill Stable

Upplev Dalarna från hästryggen!

På Silverberg i Boda Kyrkby ligger vår genuina Dala-gård. Här erbjuder Bertil guidad naturupplevelse från hästryggen. Vi rider lugna turer genom Dalarnas skogar, vildmark och byar.

Att rida fram genom den djupa skogen på ryggen av en Nordsvensk häst ger en känsla av trolsk urkraft. Det doftar från skogen och i den sakta lunken hinner vi se spåren efter älgen vars viloplats vi kanske just passerat. Kraftfulla stabila hästar bär oss över stockar, diken och branter. Westernsadeln är både bekväm och stadig.  Vi rider genom levande historia och när vi stannar kort för att njuta, så kommer bygdens och platsens berättelser att få liv av Bertils guidning och din egen fantasi.

För dig som är en van ryttare är en dundrande galopp längs slingrande skogsstigar en upplevelse med urkraft! Att komma fri från Ridhusets inskränkningar, att rida hästar som inte räds bilar eller  vilda djur.  Hästar som är vana vid ruff terräng och tuffa utmaningar.
Livskvalité och värdskap för både hästar och människor är viktigt för oss. Vi har ”färdiga” turer att erbjuda dig, men är självklart intresserade av att hitta det just du vill uppleva, så hör gärna av dig och berätta vad du bär för drömmar så berättar vi vad vi kan erbjuda.

Vi erbjuder guidade naturupplevelser från hästryggen! Vi har inget ”lägsta antal” utan rider ut med bara Dig, om Du så vill.
Maila eller ring för mer information. tel. 070-317 30 63 bertil@silverhillstable.se
Varmt Välkomna!

Bertil och Lotta

Lämna ett svar