Välkommen till oss

Vinterritt på Silverhill Stable
Vinterritt på Silverhill Stable

Upplev Dalarna från hästryggen!

På Silverberg i Boda Kyrkby ligger vår genuina Dala-gård. Här erbjuder Bertil turridning i Dalarnas skogar, vildmark och byar.

Att rida fram genom den djupa skogen på ryggen av en Nordsvensk häst ger en känsla av trolsk urkraft. Det doftar från skogen och i den sakta lunken hinner vi se spåren efter älgen vars viloplats vi kanske just passerat. Kraftfulla stabila hästar bär oss över stockar, diken och branter. Westernsadeln är både bekväm och stadig vare sig vi rider ett par timmar eller flera dagar.  Vi rider genom levande historia och när vi stannar kort för att njuta, så kommer bygdens och platsens berättelser att få liv av Bertils guidning och din egen fantasi.

För dig som kan rida är en dundrande galopp längs slingrande skogsstigar en upplevelse med urkraft! Att komma fri från Ridhusets inskränkningar, att rida hästar som inte räds bilar eller  vilda djur.  Hästar som är vana vid ruff terräng och tuffa utmaningar.
Livskvalité och värdskap för både hästar och människor är viktigt för oss. Vi har ”färdiga” turer att erbjuda dig, vare sig du vill rida bara några timmar eller flera dagar. Men vi är mest intresserade av att hitta det just du vill uppleva, så hör gärna av dig och berätta vad du bär för drömmar så berättar vi vad vi kan erbjuda.

Vi rider allt från någon timme till flera dagar, allt beroende på gästens önskemål. Vi har inget ”lägsta antal” utan rider ut med bara Dig, om Du så vill. Vi har också härliga dagsturer och helt fantastiska flerdagarsturer där vi övernattar hos samarbetspartners med riktiga smultronställen!
Maila eller ring för mer information. tel. 070-317 30 63 bertil@silverhillstable.se
Varmt Välkomna!

Bertil och Lotta

0 comments on “Välkommen till ossAdd yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *